DENNERLE NANO HOEKFILTER XL VEILIG VOOR GARNALEN

DENNERLE NANO HOEKFILTER XL VEILIG VOOR GARNALEN
Euro 34.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5860
4001615058604
Nano hoek filter XL
Interne filter voor mini-aquarium
  • Krachtig, stil, compact,
  • Groot oppervlak voor bacteriën
  • Veilig voor garnalen en krabben

De Nano is krachtig hoek filter met een pompcapaciteit van 150 l / uur. De pomp draait zo soepel loopt en rustig dat het vrijwel onhoorbaar. En het stroomverbruik is indrukwekkend: slechts 2 Watt - dat de natuurlijke hulpbronnen spaart.

Het debiet is traploos instelbaar en de stroming van water kan worden gericht door de draaiende afvoer met 90 graden in elke richting.
Het filter heeft een straalbuis met Integrated Cleaning glijbaan en een mini-borstel voor eenvoudige reiniging van het mondstuk openingen.

Vanwege de smalle inhammen en een zeer fijne poriën van de pre-filter spons Nano hoek filter is ook veilig voor jonge garnalen.

Het schoonmaken van het filterelement is eenvoudig: gewoon filters die op de uitstroom pijp en naar voren trekken. De achterste helft van het filterhuis blijft in het aquarium.
Was het filterelement in een schone emmer met aquariumwater, niet om de belangrijke filterbacteriën schade.

Nano hoek filter XL:
Het filter heeft twee filterelementen. Voordeel bij het schoonmaken of vervangen van een filter element is de andere filter element is altijd volledig biologisch actief en zorgt voor een constant hoge kwaliteit van het water.
Aquarium grootte van 30 tot 60 l