UA-4540577-1 UA-4540577-2
Home     JUWEL AQUARIUM VISION 450 LED div. kleuren
JUWEL AQUARIUM VISION 450 LED div. kleuren

JUWEL AQUARIUM VISION 450 LED div. kleuren


(excl. meubel)

Afm.151x61x64cm  450liter inhoud


1059.00

Euro 775.00
AQUARIUM KLEUR*

BIJPASSEND MEUBEL*


JUWEL AQUARIUM VISION 450 LED div. kleuren


  • Productinformatie

JUWEL VISION 450

JUWEL AQUARIUM VISION 450 LED
Kleur: Zwart, Licht Noten, Donkerbruin, Wit
Inhoud: 450 L; Grootte: 151 x 61 x 64 cm
Inclusief: 1 x Multilux lichtbalk 150 cm, 2 x 31 W Led
1 x Filter System: Bioflow XL; 1 x Heater 300 W

Geen enkel ander aquarium belichaamt deze eigenschap zo overtuigend als het VISION 450-aquarium.Met zijn gebogen voorruit, zijn speciale diepte en zijn T5-verlichting met vier lampjes biedt dit aquarium een uitzonderlijk ruimtelijk gevoel.
Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk.
Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het VISION 450-aquarium.
U kunt kiezen tussen de kleuren zwart, donkerbruin, beuken en wit.Juwel Aquarium met gebogen voorruit.
incl.binnenfilter bioflow 8.0 verwarming 300w en 4xT5 54w verlichting

Miljoenen malen bewezen: Bioflow XL / Filtersysteem
Voor een optimale filtering is de VISION 450 uitgerust met een krachtige Bioflow XL. Deze binnenfilter combineert efficiëntie met veiligheid en vormt het centrum van een JUWEL-aquarium. De filter volgt het principe "Het water blijft in het aquarium!" en biedt daarom de veiligste manier om het water in uw ​​aquarium te filteren. De Bioflow XL is uitgerust met vijf krachtige filtermiddelen en een stille, krachtige Eccoflow 1000-circulatiepomp.

AquaHeat 300 W
Voor de juiste temperatuur in de VISION 450 zorgt het regelbare JUWEL-verwarmingselement van 300 watt, dat perfect geïntegreerd is in de watercyclus van het Bioflow XL-filtersysteem.
Dankzij het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en schokbestendig borosilicaatglas voldoet het regelbare JUWEL-verwarmingselement aan de hoogste eisen qua functionaliteit en veiligheid, en is het uiteraard TÜV/GS-gecertificeerd.

OPTIE:
Perfect op elkaar afgestemd: De onderkast
Met de bijpassende onderkast staat uw aquarium volledig stabiel op vaste grond. Ook visueel zijn die twee het perfecte duo – want de onderkast is in de kleuren van het aquarium verkrijgbaar. De zeer eenvoudige installatie en de royale opbergruimte, bijvoorbeeld voor de toebehoren, laten in pragmatisch opzicht ook niets te wensen over.

Dan rest u slechts nog één ding: dagelijks gelukkig zijn over uw mooie woonaccessoire!