UA-4540577-1 UA-4540577-2
Home     JUWEL AQUARIUM VISION 180 LED div. kleuren
JUWEL AQUARIUM VISION 180 LED div. kleuren

JUWEL AQUARIUM VISION 180 LED div. kleuren


Afm.92x41x55cm  180liter inhoud


399.00

Euro 279.00
AQUARIUM KLEUR*

BIJPASSEND MEUBEL*


JUWEL AQUARIUM VISION 180 LED div. kleuren


  • Productinformatie

JUWEL AQUARIUM VISION 180 LED
Kleur: Zwart, Licht Noten, Donkerbruin, Wit
Inhoud: 180 L; Grootte: 92 x 41 x 55 cm
Inclusief: 1 x Multilux lichtbalk 92 cm, 2 x 19 W Led
1 x Filter System: Bioflow M; 1 x Heater 200 W

JUWEL VISION 180
Elegante uitstraling en perfect op elkaar afgestemde details! Met een breedte van 92 cm is de VISION 180 het kleinste aquarium van de VISION-lijn. Dankzij zijn gebogen voorruit is de VISION 180 niet alleen in kleine kamers zeer indrukwekkend.
Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk.
Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het VISION 180-aquarium.

Miljoenen malen bewezen: Bioflow M / Filtersysteem
Voor een optimale filtering is de VISION 180 uitgerust met een krachtige Bioflow M. Deze binnenfilter combineert efficiëntie met veiligheid en vormt het centrum van een JUWEL-aquarium. De filter volgt het principe "Het water blijft in het aquarium!" en biedt daarom de veiligste manier om het water in uw ​​aquarium te filteren. De Bioflow M is uitgerust met vijf krachtige filtermiddelen en een stille, krachtige Eccoflow 600-circulatiepomp.
AquaHeat 200 W / Regelthermostaatverwarmer
Voor de juiste temperatuur in de VISION 180 zorgt het regelbare JUWEL-verwarmingselement van 200 watt, dat perfect geïntegreerd is in de watercyclus van het Bioflow M-filtersysteem.
Dankzij het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en schokbestendig borosilicaatglas voldoet het regelbare JUWEL-verwarmingselement aan de hoogste eisen qua functionaliteit en veiligheid, en is het uiteraard TÜV/GS-gecertificeerd.

OPTIE:
Perfect op elkaar afgestemd: De onderkast
Met de bijpassende onderkast staat uw aquarium volledig stabiel op vaste grond. Ook visueel zijn die twee het perfecte duo – want de onderkast is in de kleuren van het aquarium verkrijgbaar. De zeer eenvoudige installatie en de royale opbergruimte, bijvoorbeeld voor de toebehoren, laten in pragmatisch opzicht ook niets te wensen over.

Dan rest u slechts nog één ding: dagelijks gelukkig zijn over uw mooie woonaccessoire!