DENNERLE V30 COMPLETE 1.600L

DENNERLE V30 COMPLETE 1.600L
Euro 8.69 Euro 7.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4537
4001615045376
vloeibare plantenmest
V30 Complete
De professionele bemesting
V30 Complete volledige bemesting bevat de geconcentreerde kennis uit meer dan 40 jaar onderzoek naar aquariumplanten. Het voorziet aquariumplanten van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een krachtige, weelderige groei. Alle voedings- en bouwstoffen zijn beschikbaar in direct opneembare, plantactieve vorm. Waardevolle sporenelementen zoals ijzer en mangaan zorgen voor prachtig gekleurde
bladeren. Rode en roodbruine bladkleuren worden geïntensiveerd, aantrekkelijke bladtekeningen versterkt. V30 Complete vult een gebrek aan voedingstoffen gericht aan, versterkt de planten van binnenuit en helpt bij groeistilstand.
Zeer effectieve beschermende omhulsels – zogenaamde chelaten – houden de voedingstoffen lang beschikbaar voor planten. Deficiëntiesymptomen worden duurzaam geëlimineerd, de planten krijgen weer een prachtig groen uiterlijk. Gegarandeerd fosfaat- en nitraatvrij – bevordert de algengroei niet.
INFO: V30 Complete als enige bemesting
Om mee te beginnen en ter kennismaking kan V30 Complete ook als enige bemesting worden gebruikt. Voor een optimale werking adviseren wij echter toch het gebruik binnen het kader van het bemestingssysteem van Dennerle.


Verpakkingsinhoud
Voldoende voor
Artikelnummer

50 ml
1.600 l
1950