EASY LIFE 500ML

EASY LIFE 500ML
Euro 12.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAL02
8715837010031
EASY-LIFE VLOEIBAAR FILTERMEDIUM
DOSERING
Easy-Life vloeibaar filtermedium is een zeer breedwerkend produkt en kan gebruikt worden als waterconditioner, groeiverbeteraar, prophylaxe, ontstressingsmiddel en ontgiftigingsmiddel. Het is 100% natuurlijk en veilig, zodat overdoseren geen kwaad kan.

OVERDOSERING & DOELMATIGHEID

Men gebruikt Easy-Life het beste als onderhoudsprodukt. Verder kan het aangewend worden om problemen op te lossen en om vele positieve effekten te bewekstelligen op de plantengroei, nuttige bakteriën, enzovoort. Lees daartoe de Tips en gebruik Easy-Life doelmatig.

Wanneer men Easy-Life dubbel doseert, dan verdubbelt zich ook de werkingscapaciteit van het produkt. Dat betekent dat Easy-Life sneller en beter werkt bij overdoseringen. Echter, het is nooit nodig om meer dan een drievoudige dosering te gebruiken voor bepaalde doeleinden, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van chemicaliën en medicijnen. Voor de meeste doeleinden is een enkelvoudige dosering voldoende. Omdat het produkt 100% natuurlijk en veilig is, zijn overdoseringen niet schadelijk.
DOSERING & GEBRUIK
Produktaanbod, dosering en gebruik

STAP 1 : BEPAAL DE GEWENSTE DOSERING


De normaal dosering bedraagt : 10 ml per 30 liter water

Easy-Life voor de eerste keer gebruiken : normale dosering op de gehele waterinhoud  
Voor onderhoud : maandelijks een halve tot hele dosering op de gehele waterinhoud  
Bij waterverversingen : normale dosering voor de hoeveelheid water dat nieuw is toegevoegd  
Bij problemen : 2- tot 3-voudige dosering op de gehele waterinhoud (zie ook daarvoor :Tips)

STAP 2 : GOED SCHUDDEN EN DIREKT TOEVOEGEN - filters?

Schud de fles zeer goed en voeg het produkt meteen aan het water toe.
Filters, eiwitafschuimers, ozon- of uv-apparatuur e.d. kunnen gewoon aanblijven.

STAP 3 : OPHELDERINGSTIJDEN

Easy-Life vloeibaar filtermedium is een krachtig produkt. De werking is zelfs zichtbaar. Hoe meer verontreinigingen in het water aanwezig zijn, des te langer de troebelheid duurt. Zodoende geeft de duur dat het water troebel blijft een goede indicatie van de waterkwaliteit. Deze troebelheid kan dus geen kwaad en verdwijnt vanzelf.

Normale ophelderingstijden in zeewater aquaria bedragen 4 - 16 uur. Bij zwaar verontreinigde aquaria kan deze ophelderingstijd oplopen tot 48 - 72 uur.